pitabröd. Finhacka den löken och skär champinjonernaiskivor. Ställ åt sidan. Salta och peppra. Tillsätt grädden och kalvfonden och koka ihop några minuter
De fyller pitabrödmed tunt skivat kött eller kyckling, fries, tzatziki, tomat och lök. Fyll varje pitabrödmed gyros, pommes, vitlök- ochbasilikasås, pickad rödlök, gurka och tomat
Fågel ⁄ ReceptHönsfärsjärpar medgrilladegrönsakerochtzatziki. Krydda grönsakernamed salt peppar eventuellt någon örtkrydda (jag valde oregano) ocholivolja
Börja medtzatzikin, dela gurkan på längden, gröpa ur “kärnorna” ochriv den på det grova järnet. Rör ihop getosten, (jag tog intemed den hårda kanten tog bara det mjuka i rulle) yoghurten ochvitlöken
Servera fiskentillsammansmed moset och de pickladegrönsakerna. Börja med de pickladegrönsakerna. Koka upp blomkålen ilite vatten och lägg den i en burk tillsammansmed kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.