Gnocchisallad med svamp, äpple, nötter & skinkchips. Salt &Peppar. Mitt i tröttstöket måste man ju ändå laga (ja det måste man, snabbmat är inget man bör leva på
När jag gjorde den här marinaden så var det med inspiration ifrån Jamie Oliver i "Hemma hos Jamie". Jag marinerade kycklingen i en riktigt härlig barbeque marinad
Tillsammans med ett gäng rubinröda rödbetsbiffar som jag plockade fram ur frysen och en klick turkisk yoghurt blev det en perfekt lunch att ladda om kroppen med
Här kommer ännu ett inlägg om snabbmat i nyttig bemärkelse - något som jag gillar. Omelett4 st ägg4 msk mjölk eller gräddesalt och svartpepparVispa ägg, vatten, salt och peppar lätt, i en bunke med en vanlig visp eller gaffel
smaka av med valfria kryddor. Gör såhär. Skala moroten, ingefära och auberginen. strimla alla grönsaker i lagom stora bitar och fräs dem sedan på låg värme i en stekpanna
Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Ditte gjorde hollandaisen – hon är proffs på allt med smör i. The Rolling Stones – Play With Fire. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja i och fräs sparris ihop med chili och vitlök, några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.