Ett tips är att tärna det och steka ihop medgrönsaker. Smaka av med salt och peppar. Skär bacon + grönsaker och lägg i en burk, ev bryn på försiktigt och ge färg innan maten skall serveras
stekta, rågmjölspanerade torskfiléer och ugnsbakade, dressade grönsaker. Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 196 1 gul lök. 2 msk raps- eller solrosolja. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Slå på grädde och smaka av med senap, salt och peppar. Lägg de kokta primörerna i senapsstuvningen och vänd runt, servera med falukorven och knaprigt knäckebröd
Snabbmat,. Stek kycklingen i en teflonpanna och krydda med salt, vitlökspeppar och kött-& grillkrydda. 1 portion200 gram tärnad kycklingfilé210 gram färskpotatis20 gram tärnad fetaost4 gram smörNågra cocktailtomaterEn näve sockerärtor i bitarFärska örter tex gräslök, basilika och persiljaSalt, vitlökspeppar och kött-& grillkryddaSkrubba potatisen och koka mjuk i välsaltat vatten
Allra helst skall de vara burkar med inläggningar, röror, rostade fröer och smaksättare. Se även till att välja grönsaker och rotfrukter som är i gott skick
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.