Jag jobbar med digital marknadsföring, ett jättespännande arbete. Hemlagad snabbmat i mikron. Ibland går det jättebra att multitaska med jobb, blogg och övriga vardagen och ibland går det sämre
Mitt i tröttstöket måste man ju ändå laga (ja det måste man, snabbmat är inget man bör leva på. Det ska vi fira med restaurangbesök på Wasa Allé ikväll, och med att bära flyttkartonger imorgon (jippie
Tillsammans med ett gäng rubinröda rödbetsbiffar som jag plockade fram ur frysen och en klick turkisk yoghurt blev det en perfekt lunch att ladda om kroppen med
Här kommer ännu ett inlägg om snabbmat i nyttig bemärkelse - något som jag gillar. Omelett4 st ägg4 msk mjölk eller gräddesalt och svartpepparVispa ägg, vatten, salt och peppar lätt, i en bunke med en vanlig visp eller gaffel
smaka av med valfria kryddor. Gör såhär. Skala moroten, ingefära och auberginen. strimla alla grönsaker i lagom stora bitar och fräs dem sedan på låg värme i en stekpanna
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Ditte gjorde hollandaisen – hon är proffs på allt med smör i. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja i och fräs sparris ihop med chili och vitlök, några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.