) shallot4 cloves garlic1/3 cup coconut palm sugar1/4 cup fish sauce2 tablespoon oil1/2 tablespoon ground white pepper1/4 teaspoon saltNuoc cham (Vietnamese chili sauce)1/4 cup sugarjuice of 1 lime/lemon1/3 cup fish sauce1/2 cup drinking water2-5 birds-eye chili, thinly sliced2 cloves garlic, minced
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.