Har redan börjat tänka till kring sonens student nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Men den här gången slog vitill på en ny liten rätt, nämligen Räksaganaki. Vi dukar gärna fram det när man inte riktigt vet vad man är sugen på, och vill ha lite av allt
Ja, nu känns det som att livet har återgått till det lite mer "vanliga" när väckarklockan ringer på morgonen, frukosten intas i en hast för att vi låg och drog oss lite väl länge, cyklarna rullar åt vars ett håll på väg till jobb och hemma igen är det tvättstugan som gäller
Jag vispade också kylskåpskall kokoskräm till en fluffig grädde med lite vanilj i. Sedan början av året har jag varit försiktig med mejerier och bara ätit det vid ett fåtal tillfällen med undantag av smör, men det säger kanske sig självt
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Och hon ville ha ett slott som hon sett på de andra tårtorna. För att variera dem lite så fick Linns prinsessa en guldkrona och guld i blommorna och runt kanten överst på tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.