Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Traditionsenligt borde vi göra och njuta av sockermunkar och mjöd, men se kompassen är inställd på Italien på söndagseftermiddagen så det blir det inget av
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.