Vår mat- och vinresa till Italien. Vingårdarna. Italienskt snacks – taralli med basilika.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 ma
  • 900- talet i Toscana men blev känd på
  • 1500- talet när påvens vinkännare kom för att provsmaka och därefter beslutade att Vino Nobile skulle ingå i påvens vinkällare
  • 500 liter vin
  • 300 liter Unga
  • 225 liter
  • 3 år för att sedan lagras ytterligare
  • 1900- talet. Efter besöket i deras vinmuseum hade vi vinprovning
  • 2 vita
  • 1 rött med
  • . 80 stycken
  • 500 g vetemjöl
  • 2 dl torrt vitt vin, rumstempererat
  • 1 1/4 dl olivolja extra vergine
  • 10 g salt
  • 2 msk torkad basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.