Knåda ihop degen och tillsätt sedan det rumsvarma smöret och arbeta in i degen. Det kan till en början uppfattas lite ovant och kladdigt men fortsätt tills smöret är inknådat i degen
Något som kan vara bra att tänka på när man bakar en kran är att inte snåla på fyllningen, jag brukar vanligtvis öka mängden smör, socker och kanel för att få en riktigt saftig vetekrans
Den kom ju tillbaka, sommarvärmen och därmed suget efter grillat. Oavsett om man träffas ett helt gäng och grillar eller om man bara är några få, är det gott att blanda både kött och grönsaker
Förr blev det väldigt ofta falukorv, spaghetti och ketchup. Sen jag gick över till mat med mindre kolhydrater och mer fett, så har min smak för korven ändrats rejält
Först en variant på björnbär och äpplen och sen en på lite olika frukter. Gick än en gång på det där med billiga nektariner och päron i korgar, att jag aldrig lär mig att de sällan smakar nåt
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.