Och från Ulriksdal kommer vårt absoluta favoritrecept på Ceasardressing. Ni som följt oss ett tag vet att Liten är "vääääldigt förtjust" i Ceasarsallad
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrånmina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistonefinns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Men jag vill gärna äta mer vegetariskt och tänker att jag ska bli bättre på att bara äta vegetariskt de dagar jag äter lunch hemma och även i högre grad äta vegoluncher ute för att få liteinspiration
Receptet är taget från "Vegetariskt - Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal). Osäker på om jag ska lägga upp matrecept eller om jag bara ska lägga upp bakning
Receptet är taget ur ”Vegetariskt – Mat från trädgårdscaféet slottsträdgården Ulriksdal”. Eftersom sambon är väldigt förtjust i saffran så tänkte jag förgylla julbordet med dessa risbollar
Receptet är taget ur "Vegetariskt - Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal". Jag har ett par recept som ligger på lut som jag inte har bloggat om ännu
från Ulriksdals trädgårdscafé. En kaka utan krusiduller, passar utmärkt i söndagssolen. Receptet hittade jag i senaste numret av "Baka" - en väldigthärligtidning för en baknörd som mig
Efter en tequilagalen fredagskväll på stan blev det en luuugn lördag. Så lugn som den kunde blii alla fall… Jag drog ut på en promenad som inom kort övergicktillunderliga äventyr i skogen
Igår köpte jag en kyckling och tre av hans kompisar – timjan, vitlök och citron. Efter att ha busat hela dagen ute på isen med Oscar och Oliver så snärtade suget helt plötsligttill och jag var bara tvungen att laga en stor, trygg och varm söndagsmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.