Servera palak paneermed indiskt ris, dhal, raita, papadums och naan bröd. Palak är en spenatsås med lite sting som kan användas till flera huvudingredienser som paneer, lamm, eller kyckling
Palak paneermed halloumi. Men fick ju ge med mig, och sluta vara ego. Jag kände rent spontant att resterna inte borde följa med Lars till jobbet, utan sparas till mig
Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en het och söt sås som kokar ihop till en glaze som täcker ostbitarna
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Paneer korma – Indisk ost i currysås med kardemumma, russin och cashewnötter. Det är också skönt att den går att ersätta med tofu eller halloumi om man är på det lata humöret
rätt eller inte, gott blir det med lite krämig potatispuré, gröna ärtoroch rårörda lingon till. Där kan man läsa att en Wallenbergare skall vara tunna och stora till formen och inte som de flesta försöker med höga och pysiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.