Överlag tyckte vi att det var riktigt kul att testa vegetariskt julbord - vi hade något att diskutera då vi försökte gissa vad det var vi åt (det fanns inga skyltar på buffén som kunde ge oss några tips)
Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
vegetariskt julbord. På Julbordet. Den senaste veckan har instagram fullständigt svämmat över av hasselbackpotatis och någonstans i bakhuvudet hade jag en bild av en pumpa som var tillagad på samma sätt
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Prep time. 15 mins. Cook time. 30 mins. Total time. 45 mins. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Så, jag tänkte att jag skulle göra en uppdaterad repris av ett inlägg från i våras och bjussa på mina bästa recept som åtminstone jag tycker är ett måste på varje hederlig vegetarians julbord
Kolatårta på mandelbotten. Den här kolatårtan på mandelbotten är knäckig och väldigt god. Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet
Vegetariskt /. Handen på hjärtat, jag är ingen stort fan av julmat. Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniska och det viktigaste för mig på julbordet är lutfisk, sill och Janssons frestelse
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga på grillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.