Hacka löken, tomaterna, ingefäran och vitlöken. Så var det dags att presentera ännu en vegetarisk rätt och då blir det en helt underbar currygryta med kokosmjölk
Häll alla ingredienser till pajskalet i en bunke och blanda med händerna. Men eftersom jag föredrar paj utan äggstanning framför pajmed äggstanning gjorde jag min egen tolkning
Det är både synd och dyrt att slänga mat och mycket trevligare att göra en paj av allting istället. Paj, en något bortglömd kategori bland maträtter men ack så gott
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkadetomateroch fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Medanpajskalet gräddas tar du fram ingredienser till din pajfyllning. Häll allt detta över ditt förgräddade pajskaloch ta sedan fram en bra vass kniv och hacka de soltorkadetomaterna samt tärna fetaosten
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Skär ner tomaterna i småbitar och ha i dem i stekpannan, krydda med salt och peppar. Fyll pajskaletmed de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.