Idag testades Kålpuddingen som fanns i Kryddburkens blogg. Blanda färsen med övriga ingridienser. Smörj en ugnsfast form och täck formens botten med ett lager vitkål
Smaka av gräddsåsenmed stekskyn från kålpuddingen, soja, salt och peppar samt gele. Lägg över i en stor kastrull som du sätter på medelvärme och tillsätt vattnet
Varva sedan den mjuka vitkålen med färs smeten i en ugnsform. Tadaaa riktigt god gräddsås klar. Rör ihop resten av grädden med gulorna i en skål och häll sedan i kastrullen
Lägg i färsblandningen i formen, toppa med resten av lök- & kolfräset. Blanda färs, ägg, mjölk + ströbröd, fond, soja, sirap och hälften av lök- & kålfräset
Förresten, gillar du kålpudding. Servera med kokt potatis och lingonsylt. Gräddsås. 500g blandfärs1 dl vatten1 äggSaltPeppar1 kg vitkål1-2 dl vatten2 msk ljus sirapStrimla vitkålen och bryn den i en stor gryta eller stekpanna, tillsätt vatten efterhand så att kålen inte bränns, tillsätt sirap mot slutet och låt kålen mjukna något
En enkel och jättegod maträtt - smaklig måltid. Smaka av köttfärsen med salt och grillkrydda. Smält smör och ha över kålpudding och potatis på tallriken
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Smöra en ugnsform och lägg ner hälften av kål- och lökblandningen i botten av formen. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
TwitterFacebookGoogleLinkedInTumblrPinterestE-postSkriv utRedditPocketGillaGilla Laddar. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.