Enkel veganacaibowl. Om du vill hålla måltiden helt vegan så rekommenderar jag annars att strö över någon granola eller müsli, så du ökar ditt energiintag
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Vegan Raw Lingon- och jordgubbsssmothie. Lite syrligt kombinerat med de söta jordgubbarna, och lite arom från vanilj, gör att denna Smoothie Bowl fick en stor tumme upp av mig
Vegan raw Avokadokräm med hemmagjord chokladgranola och garnering. Jag älskar smak- och konsistenskombinationerna som sker i denna bowl med krämig, crunchy, mjukt, segt och fryst
Denna frukostskål fick tropiska smaker, och var i stort sett helt vegan. I frukostskålen gömmer sig Apro Go On (vegan "kvarg"), sojayoghurt, ananas-mango-smoothie (från Brämhults, men kan även göras själv såklart), ekologisk banan, apelsin, paleo kokosgranola (från MyMuesli), kokosflingor och bitar av en kokos- och ananasbar
Denna frukostskål är helt vegan, mycket proteinrik och fylld med vitaminer, näring och goda smaker. Jag har skrivit om dessa müslis och granolor ett antal gånger tidigare, och kan inget annat än att älska deras koncept som erbjuder såväl vegan, paleo, sockerfria, glutenfria, laktosfria, nötfria men smakfyllda granolor som definitivt inte lär göra er besvikna
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.