Så gott det är med dessa gula svampar. Så när Camilla kom igår kväll med en kanonfin kålrot började jag genast fundera på vad jag skulle hitta på med den
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Visst hittar jag inspiration från andra men oftast slutar det med att jag gjort något helt annat och blandat i både det ena och det andra
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter. I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratinerades med stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.