Tisdagen får bjuda en grönsakssoppa på en massa härliga grönsaker du finner i affären. Länk till receptet: http://katinkaskitchen.com/?p=1069
Och torsdag så klassikern spaghetti med köttfärssås. Jag gör köttfärssåsen utan lök, men med vitlök och mycket tomat och – glögg! Det blir otroligt mustigt och gott, och väldigt snabblagat! Länk: http://katinkaskitchen.com/?p=403
Jag återkommer under veckan med tips på bakverk och annat gott. Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!
Inte så att jag tänker äta exakt vad som står här nedan, men jag gjorde några veckomenyer och lade fram dem för familjen – sade ”Välj ut några av de här rätterna, så äter vi dem i veckan”
Herre gud, vad mat det kan bli över när man gör buffé. När det kom till rostbiff var jag modigare, den gjorde jag på älgstekar som jag hämtade upp ur frysen
Om veckomenyerna…. Jag länkar alltså till befintliga recept på nätet och lägger till Nilla’s tips när det behövs om hur man kan byta ut råvaror och ingredienser i recepten
Om veckomenyerna…. Jag länkar alltså till befintliga recept på nätet och lägger till Nilla’s tips när det behövs om hur man kan byta ut råvaror och ingredienser i recepten
Detta blir nu den fjärde veckomenyn jag lägger upp här på bloggen. v. Jag kommer nu att ta en paus med veckomenyerna en stund, så får vi se om jag återkommer med det senare
Att du delar med dig de underbara receptet hjälper mig att hitta det jag har ätit hos kompisar men aldrig fattat hur de gör, men nu hittar jag allt och så bra beskriven och lätt Får jag dela din blogg på fb
För ett par veckor sedan berättade jag att jag skulle köra strikt paleo under en period och jag frågade också om ni är intresserade av att se veckomenyer som är paleo
Om veckomenyerna…. Jag länkar alltså till befintliga recept på nätet och lägger till Nilla’s tips när det behövs om hur man kan byta ut råvaror och ingredienser i recepten
Ibland så är man inne i en period där man inte varken har ork eller lust att komma på någon mat man vill äta i veckan, så även jag typ ganska ofta och just då är det bra att få tips på en veckas meny ifrån någon annan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.