Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Toppa med ett generöst lager smulad fetaost över och grädda i ugnen i 10-12 minuter på 225 grader eller tills fetaosten fått lite färg. Grädda tills de är brynt och knaprig, ca 12-15 minuter. Koka upp, sänk värmen och sjud tills kycklingen är genomstekt, ca 12 till 15 minuter
Hej. Tänkte jag kör igång lite smått med veckans matsedel igen, snart är ju alla i familjen tillbaka till vardagens rutiner igen och det är ju i huvudsak när Mattias jobbar som vi behöver handla i förväg ändå
Vecka 3, 2014. Denna vecka, (vår första vecka med veckomatsedeln. ) blir det en härlig värmande fisksoppa, som gör slut på eventuella rester av saffran som finns kvar efter julen och är i säsong nu med fisk och skaldjur samt rotfrukter
Halloj gott folk. Ny vecka, nya tag och mer mat. Denna veckas matsedel innehåller spännande smaker. Risrätt från Egypten, klassisk mandelfisk, godaste bakpotatisen till kinesisk biff med bambuskott
Jag har blivit med Far. Ja, alltså jag har inte blivit pappa, det är jag sedan länge. Inte heller fått en ny pappa vid en ålder när man själv kan vara farfar
Rödspätta med krispig parmesan- och örtpanering. Denna vecka är paradrätten en parmesan- och örtpanerad rödspätta som vi gjorde helt nyligen och kan garantera är jättegod
Det har varit en omtumlande vecka med många tvära kast men nu är det dags för en ny veckomatsedel. Insåg att bilden på den vegetariska lasagnen inte ser så kul ut – men jag lovar – den är jättegod
Vecka 5, 2014. Denna vecka slår vi på ugnen och passar på att laga två rätter i den samtidigt som vi drömmer oss bort mot varmare breddgrader med lite enklare rätter denna vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.