Att ångkoka utan ångkokare eller ångkokarinsats är egentligen mycket enkelt, men ibland kan man behöva få tips även om de enklaste saker (jag googlade mig till denna metod)
Hurman lurar i barn grönsaker och andra nyttigheter. Ta frysta bär, naturell yoghurt och valfri sötning (t ex honung eller agavesirap, försök undvika raffinerat socker) och mixa ihop och servera direkt
Syftet var också att visa hurman kan hitta recept på nätet och anpassa själv så att de passar en kost utan gluten, mjölk och stärkelse… och hur tänker man när man vegananpassar ett recept med kyckling eller lax
Här kan du läsa mer om basmatiriset och hur det ska tillagas. Rätten kommer ursprungligen från Persien (nuvarande Iran) och den kom till Sydasien tillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
Att få en perfekt tillagad torskrygg behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Man bränner liksom bort det mellan gångerna. – Hur sjutton får man in den i diskmaskinen. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst men man behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.