En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Gör en sallad och toppa med röra, rödlök, ärtskott/sockerärtor & kokt ägg. Blandad sallad. Då jag tidigare gjort denna röra på fettfri majonnäs så skriver jag om det igen eftersom fettfri majonnäs har utgått ur sortimentet hos affärerna, tyvärr
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Stek detta tillsammans med balsamvinäger, salt och svartpeppar. . Godaste på länge. Detta åt vi för någon månad sedan, en lördagkväll om jag inte minns fel och det passar alldeles utmärkt att bjuda på eller att äta en dag mitt i veckan om man vill lyxa till det
Koka ihop och smaka av med salt. Servera med mycket räkor och dill. Räksoppa med vitt vin och handskalsde räkor500g räkor med skal3 finhackad schalottenlök2 skivade vitlöksklyftor1/2 röd chili utan kärnor, finhackad 3 msk smör3 msk tomatpuré 2dl vitt vin3 dl gräddeSaltDill till serveringenSkala räkorna. 500g räkor med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.