Bladen ser vi till att använda oss av ganska flitigt och denna gången hamnade dom alltså i glasen tillsammans med en bit vattenmelon, krossad is och andra godsaker
sedan medfetaostoch russin. Smaka av med salt och peppar. ½ pkt fetaost. Salt och peppar. ½ pkt fetaost. skivade auberginen och låt den bli ordentligt stekt
Här i en finfin kombination medfetaostochmynta som går att förändra. De har en magisk dragningskraft, det är sällan jag gär förbi grönsaksdisken utan att få med mig ett par påsar polka och gulbetor
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Ordförrådet har gått på semester så ni får hålla tillgodo med en bildkavalkad istället
Skär bort skalet från melonen och tärna köttet i bitar (peta ut kärnorna). 1150 g fetaost . 11/4 vattenmelon . 115-20 blad mynta Rosta pinjenötterna i torr panna och låt svalna. 1Rör samman honung, olivolja och lime till en dressing. 1Tärna fetaosten. 1Vänd ner fetaost, melon ochmyntablad i dressingen
sedan medfetaostoch russin. Smaka av med salt och peppar. ½ pkt fetaost. Salt och peppar. ½ pkt fetaost. skivade auberginen och låt den bli ordentligt stekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.