Varmt ankbröst med rödbets- och potatissallad och ingefärsvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ankbröst med skinn (500-600 g)
  • ½ tsk salt
  • 2 msk smör
  • 600 g rödbetor
  • 400 g färskpotatis
  • ½ tsk salt
  • 1 färsk gurka
  • Romansallad
  •  
  • Marinad
  • ½ dl ketjap manis (söt soja)
  • 1½ msk flytande honung
  •  
  • Vinägrätt
  • ½ dl balsamvinäger
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk finriven ingefära
  • ½ tsk salt
  • 1 krm strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.