Jag vet inte om det var att producenten är litet utöver det vanliga, eller om tanniner och annat har slipats av med tiden - för detta var ett sanslöst gott vin
Koka potatisen med skal nätt och jämt färdig. Blanda kesella med vitlök. Låt svalna något och skiva. Pensla köttet med olja och krydda med salt och peppar
Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes och apelsinfilér. Är den som en del av en huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.