Jag vet inte om det var att producenten är litet utöver det vanliga, eller om tanniner och annat har slipats av med tiden - för detta var ett sanslöst gott vin
Koka potatisen med skal nätt och jämt färdig. Blanda kesella med vitlök. Låt svalna något och skiva. Pensla köttet med olja och krydda med salt och peppar
Varm choklad med skumtomtar och vit choklad. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.