-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås till pasta
Plocka ur köttet från makrillen och lägg i en bunke, se till att inga ben kommer med. En god aptitretare eller snackstillbehör som passar perfekt på midsommarafton
På menyn stod det idagmakrill, en marinerad sådan efter ett recept från gröna lådan. Väl hemma igen så blev det middagslagning, eller rättare sagt tillagning
En helt vegansk maträtt, en vegansk ”ostsås” som man kan ha till makaroner eller pasta. Känns som en nyttigareversion av ostsås och perfekt för personer som inte tål mjölk t
Tillostsåsen, smält smöret och tillsätt mjölet. Jag var lite osäker på vad jag skulle laga men hittade ett oväntat recept i Melker Anderssons kokbok "Hemma hos Melker" vilketinspireradetill nedan
) För övrigt så är rökt lax än så länge vinnare hos mig när det kommer till den godaste fisken. Den här rätten föll migverkligeni smaken, blomkål är grymt underskattat
Ta bort skinnet på makrillfiléerna och dela dem imindrebitar. Dressing- Finhacka gräslök och blanda med citronsaft, olivolja, vatten, dijonsenap, vitbalsamvinäger, honung, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.