Denna gång känner jag att min varma choklad blev så där extra lyxig och extra höstig (julig. Jag smaksattemed pepparkakskrydda, och toppade det hela med vispgrädde, fibersirap gold (mums för kolasmak på varm choklad alltså
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Här om dagen så såg jag ett program med Tina Nordström där hon använde sig av dom där rominlagda körsbären som man kan hitta i affären, sedan dess har jag försökt hitta på något roligt och gott sätt att använda dessa på och idag kom jag på det
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Blanda i glögg, romessens, riven kokos och havregrynen
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Smakaavmed salt och peppar. Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Den här varianten är medsmakavrom och apelsin. Värm mjölk och grädde tillsammans med kanelstången. vill du göra den utan alkohol så hoppa bara över rommen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.