Varmchoklad med skumtomtar ochvitchoklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Servera omgående med vaniljglass och rostad vitchoklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
VarmVitChoklad med Vanilj, Karamellsås och Rom. Den var gjord på vitchokladoch salt karamellsås. Om du inte har salt karamellsås hemma kan du ta kolasås på tub eller några karameller av Rolo-typ och smälta ner i chokladmjölken
Det var även omtyckt av vår lilla 6-månaders som satt brevid och drog i tallriken för att få mer Går jättebra att variera med de frukter och nötter som man tycker om eller har hemma
Lägg den vitachokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
Mörk chokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas. Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken
Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Häll ner den smälta chokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos ochvitchoklad
Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladenoch strö halva den över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.