Varm lamm och matvetesallad med päron och mynta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,75 dl Frebaco mathavre
  • 5 dl buljong
  • 300 gram fin lammkorv gärna wurstmaster (10% fett 86 % kött)
  • 300 gram blomkål i små buketter
  • 1 st röd paprika (hackad)
  • 2 st päron i tärningar
  • 100 gram fetaost (jag använder med 10% fett)
  • 250 gram körsbärstomater
  • 1 finhackad chilifrukt
  • grön
  •  
  • Dressing
  • färsk mynta
  • 1 msk dijon
  • 1 msk äppelcidervinärger
  • 1 msk honung
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.