Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Min mamma är en mästare på att laga gott med små resurser. En vanlig lunchrätt när jag växte upp var en klar potatis- och purjolökssoppa, med struktur från små potatistärningar och purjoskivor
Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Jag har ju genom åren haft många olika coachuppdrag och kurser. Nu har jag tänkt mera att jag får göra det bästa utav det, förbereda mat eller göra de bästa valen utifrån hur utbudet ser ut
Nu hade jag några kvar och dem tänkte jagservera kokta till middagen idag, oj så det såg ut. Det var så jag tänkte när jag köpte de olikfärgade morötterna och visst de såg goda ut när de stektes i ugnen
Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd ner. Det börjar blir väldigt fullt i kökets alla lådor så jag tyckte det var lämpligt att göra av med några av mina muffinsformar, så det blev kardemummakaka i muffinsform, med havregrynstopping
Även om vi pantade många hundra burkar/flaskor varje år. Japp, jag och min farmor tog ofta promenader när jag var hos henne, och på dessa promenader letade vi efter burkar/flaskor och annat som gick att panta
Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Inga konstiga ingredienser, ingen krånglig tillagning och ändå ger det perfekta frasvåfflor, varjegång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.