Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska. Se till så att du har lagom mängd av allt så att du sedan kan vika ihop rullen
-). Allt blir godare när det tillagas ute. Blötlägg rispappret i några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare att hitta i små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa med mig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, skölj av i kallt vatten och klipp i mindre bitar. Skär alla grönsaker, plocka loss salladsbladen och skölj dem i kallt vatten
1. Vårrullar. Skala och skär morötterna i smala stavar. Skölj och skär gurka och paprika i smala stavar. Skär avokado i små kuber och skär tofun i smala stavar
4-5 msk socker. 4-5 msk socker. Igår kväll åt vi färskavårrullar, ett tips jag fick av en väninna. Jag och Fredrik åt liknande när vi var i Vietnam 2003, och tyckte då att de var magiskt goda
Spola nudlarna under kallt vatten och låt sedan nudlarna rinna av i ett durkslag. DipsåsBlanda samman alla ingredienser och rör, eller skaka allt i en burk med lock, tills sockret har löst sig helt
- /st, som var dyra för mig. Låt nudlarna ligga i blot 7-10 minuter och sedan rinna av. När jag tog lunch i Kista Gallerian, hittade jag de färska vårullar på en matställe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.