Häll upp dem i en skål när de fått lite färg. Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Det luktar inte mer från getost än från någon annan smakrik ost
Kanske är detsåattman får tänka till lite föratt laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållningsåman inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Lite synd, fördet var både snyggt och gott om jag får säga det själv. Eftersom vi var i söndagshumör så lagade jag riktig söndagsmiddag, fyllda oxrullader med kokt potatis och gelè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.