Skala och finhacka löken. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
Servera direkt och njut av dessa smaker som tillsammans är himmelskt goda. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Kanske på grund av att det finns massor av fakta som de inte vill att jag ska få veta om. Orignalartikeln ligger hos Natural News, skriven av Mike Adams som ligger bakom bland annat en blogg som han kallar för Health Ranger
På bloggen finns det massor av bra tips på olika mellanmål som du snabbt fixar själv, men vissa saker kan man inte förvara i väskan en hel dag i väntan på träning eller hunger eller passar helt enkelt inte att äta på språng och då är det bra med färdiga alternativ
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Det är sånt man får ”stå ut med’” när man har förälskat sig i en jägare. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
ca en tsk rivet citronskal. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.