Foto. Eva Hildén. Här kommer ytterligare ett favoritrecept ur boken Laga glutenfritt. pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker av mig och Susanne Hovenäs
vardagswok med naturligt glutenfria nudlar. Här nedan har jag samlat ett gäng (43. ) länkar till recept som representerar kosten som vi kommer att äta under onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker
Skogshusets vardagswok♥ 2 morötter♥ 1 purjolök♥ 1 gul lök♥ 2 strimlade selleristjälkar♥ 250 g broccoli i små buketter♥ 1 liten påse sugarsnaps (finns både färska och frysta)♥ olivolja♥ kryddor du gillar (vi tog chilipulver, mango chutney och salt)Strimla alla grönsakerna
Den här woken går snabbt att svänga ihop, bara du förbereder och skär grönsakerna i förväg. Det är också bra om köttet får marinera några timmar i kylen
Så en riktigt god Japansk "vardagswok" som kan slängas ihop på den tid det tar att koka riset. Fläsk och aubergine i misosås - Butaniku to nasuno misoitame (豚肉とナスの味噌炒め)
Skala och hacka lök, purjolök och vitlök. Putsa och skiva champinjonerna. Fräs all lök i lite rapsolja i en wok under konstant omrörning och smaksätt med ingefära och chilipeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.