Foto. Eva Hildén. Här kommer ytterligare ett favoritrecept ur boken Laga glutenfritt. pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker av mig och Susanne Hovenäs
Här nedan har jag samlat ett gäng (43. ) länkar till recept som representerar kosten som vi kommer att äta under onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker
Den här woken går snabbt att svänga ihop, bara du förbereder och skär grönsakerna i förväg. Det är också bra om köttet får marinera några timmar i kylen
Fläsk och aubergine i misosås - Butaniku to nasuno misoitame (豚肉とナスの味噌炒め). Det här är en annan av mina favoriträtter, snabb och enkel att tillaga och väldigt "japansk" smak
Skala och hacka lök, purjolök och vitlök. Putsa och skiva champinjonerna. Fräs all lök i lite rapsolja i en wok under konstant omrörning och smaksätt med ingefära och chilipeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.