Jag sitter och funderar på lax. När jag var liten, var lax en lyxfisk. Vi kanske åt den någon gång då och då, men om den skära fisken stod på bordet var det fin fest eller julafton
Om ni inte redan har upptäckt webtidningen Le Parfait, så måste jag verkligen rekommendera den. En trevlig gratistidning på nätet med bra recept och vackra foton
Veckomeny LCHF (meny 2) är här. Tack för överväldigande respons på detta veckomeny-projekt. Ni är underbara och jag är så tacksam att ni är här och gillar det jag gör
Gårdagens milda väder och snöfall har nu bytts mot kallt och klart väder. Ser härligt ut ute men det lär nog kännas i kinderna om man går på en promenad för nu är det minus 20 igen
Matsedel vecka 24. Väkommen Skolavslutningsveckan. Ny, måndag och ny vecka ännu en gång, och vad jag kan se så har vädergudarna lovat att solen ska fortsätta lysa på oss även denna veckan här nere i Växjötrakten
Börja med såsen. Koka portvin med buljongtärning. Rör ner crème fraiche och koka några minuter. Klicka ner gorgonzolaosten i småbitar och värm såsen så att osten smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.