Denna veckas tårta tillsammans med champagnecupcakes med jordgubbar & mascarpone och några glas AlexandreBonnet Perle Rosé är perfekt att bjuda på när man vill fira något
Till grytan drack vi ett väldigt gott vitt franskt vin som passade perfekt till - Chateau Bonnet. Regn, grått och trist varvas med sol och träd i vackra färger
Jag ville egentligen ha tjocka revbensspjäll till det här men G Nilsson i hötorgshallen tipsade och hjälpa mig med att såga och skära fläskkarre så att den blev som tjocka revbensspjäll
Förra veckan firade vi med rosébubbel från AlexandreBonnet (för tillfället lyxförpackad i ett spetsprytt fodral designat av Ida Sjöstedt) – en mycket trevlig och vacker champagne som fungerade fint både som fördrink och till bärdesserten
Igår var vi ett gäng som bastubadade ute på vattnet och här har vi precis korkat upp en magnumbutelj med champagne som inledning på vår trevliga kväll tillsammans
Underbart gott med ett par stänk på basmatiris och med en skvätt Japansk soja. "Choklade scoth Bonnet" blev en mustig överraskning och väldigt stark, väldigt
Oj, vad de gillar torsk, kanske till och med mer än vi. Château Bonnet är en riktig arbetshäst. Jag tycker att det är en underbar fisk som går att variera i all oändlighet men som är godast om man pillar med den så lite som möjligt
Denna veckas tårta tillsammans med champagnecupcakes med jordgubbar & mascarpone och några glas AlexandreBonnet Perle Rosé är perfekt att bjuda på när man vill fira något
Det är med både sorg och glädje man välkomnar sensommaren. På en kräftskiva tycker jag man skall äta kräftorna naturella men med massor av goda tillbehör
Den har bland annat smak av de inhemska kryddorna kryddpeppar och scotch bonnet pepper. Tänk bara på att mycket noggrant täcka köttet med aluminiumfolie
Han kallar den GI vänlig och det är den nog med tanke på att det är honung istället för sockerlag. Till tolvslaget skålade vi i en champagne som heter AlexandreBonnet Grande Réserve Brut
Det blev bara sååååå gott med äkta AlexandreBonnets roséchampagne i fyllningen. Som ni vet så fyller jag gärna min makroner med en champagnemarängsmörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.