Ingredienser Portioner. 30 st 100 g rumsvarmt smör 2 dl socker 1 ägg 6 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 1 1/2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 1 krm salt 1 dl mjölk Fyllning 200 g färskost 50 g rumsvarmt smör 5 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker finrivet skal av 1 apelsin Glasyr 2 dl florsocker ca 1 1/2 msk vatten Dekoration strössel av valfri sort Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 25 % rabatt Arla 150-250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Jag tyckte tydligen inte att det var tillräckligt varmt och kvavt igår så jag bestämde mig för att försöka få upp värmen genom att dra igång med lite bakning
Äggrullar När jag jobbade gjorde jag ofta tunnbrödrullar med olika fyllningar som förrätt. Med psylliumfrön i smeten så blir de tunna omeletterna lätta att hantera och får ett gott tuggmotstånd
Babka påminner om en saftig vetelängd och kan bakas med flera olika fyllningar. Kenwood Så gör du ● Dela vaniljstången och lägg den i en kastrull tillsammans med mjölken
Vegetarisk omelettrulle medvalnötsfyllning. Lindhas laxröra serveras också på caféet som den är med frökexen som tillbehör, det är en väldigt god kombination
Är en kaffelängd med vallmo- och valnötsfyllning. Kalács är ett ungerskt sötebröd som traditionellt lagats till påsk och jul, en vetedeg som sötades, smaksattes och flätades, med tiden har degen berikats med smör, ägg och mjölk för att sedan fyllas
Till servering ta ett kålblad grunda medvalnötsfyllning, salsa och toppa med guacamole och ev lök. Mixa allt snabbt i mixer med pulsknappen så det inte blir saft
Getostsallad med jordgubbar. Valnötsfyllning. Generöst med kallpressad olivolja och lite balsamvinäger. Avsluta med att ringla över olivolja och vinäger
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Cozonac kan fyllas med torkade frukter – typ russin, malda valnötter, vallmofrön. Valnötsfyllning. - Blanda mjölken med sockret och kakao i en kastrull på svag värme tills sockret smälts
Nu har vi bakat ännu mer påskkaka, kliecha, den här gången medvalnötsfyllning. Smula ner jästen i en stor degbunke och rör ut med lite fingervarm mjölk och yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.