Idag hann vi även med en dansuppvisning i Torslanda. Spritsa gräddklickar runt om kanterna. Vispa äggulor och socker, blanda potatismjöl och bakpulver som blandas med äggulorna
Stendiggade denna när den var varm, gillar nämligen inte när dom är torra men då var den riktigt god, kan tänka mig en sån skiva ljummen och med kall vispad gräddklick till
Först tyckte jag att den såg lite oaptitlig ut, med den stora gräddklicken i mitten. Jag har fått för mig att man ska undvika att arbeta med pajdegar med varma händer
En gräddklick och lite extra hallon till är inte alldeles fel. Peppad av framgången med min chokladkaka med svarta bönor häromsistens, tänkte jag försöka mig på ytterligare en nyttovariant av kaka, den här gången med kikärtor
Den är med nougat fyllning och en lätt bakad tårta. Spritsa gräddklickar runt om kanterna. Vispa äggulor och socker, blanda potatismjöl och bakpulver som blandas med äggulorna
Garnera med en gräddklick och bär. Koka upp grädden med sockret och låt svalna ngt. Nu kan man smaksätta smeten om man vill, t ex med ngn likör eller krydda
Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad medvaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
Maken kom hemdragandes med ett lass bananer. En gräddklick och några bär kanske. Jag har fått lite pippi på att blanda ned cornflakes i allt möjligt efter det lyckade försöket med lime/citronpajen häromsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.