Lägg upp de hela rabarberna mitt på tallriken • Spritsa eller skeda upp den vitachokladmoussen • Strö över den karamelliserade mixade vita chokladen • Fördela den mosade rabarbern • Avsluta med sorbeten och äppelmynta
Lägg rabarbern i botten av koppen, sedan en klick chokladmousseoch toppa till sist med kaksmulor. Skiva rabarbernoch lägg i en kastrull, fyll på med lite vatten så att det inte bränns vid
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vitchokladmousse
Vispa äggulor och socker krämigt. Vitchokladmousse. Vit mousse. Mörk chokladmousse. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Blanda ned grädden i hallonsåsen och vänd ned äggvitan försiktigt. Sikta i florsocker och rör om. Lägg upp i ett ett vinglas, tänk på att det ska finnas plats till den vitachokladmoussen, ställ in i kylen så att moussen sätter sig
Den är även den riktigt god, men nästa gång ska jag servera den i större glas, så moussen kommer mer till sin rätt, vit choklad och mandarin är en helt ljuvlig kombination
Vaniljkoktrabarber med mjukglass på vanlig vaniljglass som du blandar upp med vispgrädde. Det är viktigt att skära rabarbern tunt, så att lagen kan tränga in i varje liten vrå och göra rabarbern krispig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.