Smält smöret och häll i mjölken. Rör tills den smält. Botten är gjord på mandel - och kokosmjöl, sen kommer en kompott på Limoncellosjuden rabarber, och ovanpå det en kräm medvitchokladoch kokosflingor
Ja det är mycket medrabarber nu. Blanda ner jordgubbar, rabarberochvitchoklad. e maj, så jag tänkte att det var väl en orsak så god som någon att faktiskt slänga ihop ett gäng muffins med säsongens smaker
Smält smöret och blanda ihop med resten av ingredienserna. Smältchokladen i ett vattenbad. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Smält honungen i en panna ihop med rapsolja. Hacka chokladen grovt ochsmält den över ett vattenbad. Vinbakad rabarbermedvitchokladkrämoch rostad havreUtmärkt dessert som går att förbereda ett par dagar i förväg
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Smältchokladenoch låt den svalna något. Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Häll ner den smältachokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken. Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också
Smältchokladen i vattenbad eller i micro, rör om då och då. Min syster bidrog med denna fräscha och goda glasstårtan till nyårskalaset och eftersom receptet efterfrågades så kommer det här
Bryt chokladen i bitar ochsmält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.