Fräsch, varm och kryddig ananas serverat med en god vaniljglass toppad med rostad mandel och kokos. vaniljglass (en riktigt krämig och god sort, t ex Otto & glassfabrikens
Lägg upp ananasen i serveringsskålar och lägg på en kula vaniljglass. Vaniljglass. Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Du kan även servera med Carte d’Or Vanilj och limezest. Skär upp ananasen i jämna, avlånga bitar. Dekorera med det ugnsbakade citronskalet, häll över resten av sockerblandningen och servera direkt
Vaniljglass/gräddkolaglass. Supersnabb och enkel ananasefterrättmed glass och lite tillbehör. Vi har en elgrill som vi får grilla med på balkongen och den är riktigt bra
Efterrätten blev grillad ananasmed tofuline vaniljglass. Allrahelst när dom kommer med fint väder och grillat, bikinin har varit på både vid solning och gräsklippning
Vaniljglass kändes naturligast att börja med. För några veckor sedan köpte vi en äntligen glassmaskin, en riktig glassmaskin med kompressor, och sedan dess har vi provat att göra glass några gånger
Och det första receptet jag provade var såklart en enkel vaniljglass. I min ‘nya’ lägenhet har vi det så lyxigt att det finns en helt vanlig frys med tre lådor, och eftersom min flatmate inte ens fyller sin egen låda, så kan jag ju fylla de andra två, så nu kan jag göra glass
Karibisk ananasmed coco-glass. Enkel, men krävs lite förberedelse med en vända i frysen med glassen. För mig blev det ingen sån där fin kamm uppe på av ananasbladen, de var ju så vissna, så vissna
Man köper hem riktigt mogen fin ananas som man skalar tar ut stammen i mitten . och skär ned i små bitar sedan stoppar du den i frysen jag brukar göra på några ananas åt gången så har jag på lur när vi blir sugna på smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.