Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Tillbaka till den här salladen som är fylld med gröna blad, färsk ananas, avokado, körsbärstomater, salladslök, kokoschips OCH marinerad tonfiskfilé med sesamfrön
Skär upp ananasen i jämna, avlånga bitar. Du kan även servera med Carte d’Or Vanilj och limezest. Vänd ananasbitarna i sockerblandningen och trä sedan upp dem på fyra spett
Efterrätten blev grillad ananasmed tofuline vaniljglass. Allrahelst när dom kommer med fint väder och grillat, bikinin har varit på både vid solning och gräsklippning
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Vaniljglass kändes naturligast att börja med. För några veckor sedan köpte vi en äntligen glassmaskin, en riktig glassmaskin med kompressor, och sedan dess har vi provat att göra glass några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.