En smarrig halloncupcake med inslag av kokosoch vanilj. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
) En kombination av vanilj, smält vit choklad, chiapudding ochkokosgrädde på en botten av cashewnötter, blåbär och acai toppat med en blåbär- och acaisylt
(Gluten- och sockerfri. Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Grovhacka bären och häll ner dem med. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen. Hacka hasselnötterna och häll alla torra ingredienser i en skål
Bakade några kycklingbakelser, fyllda med vaniljkräm och toppade med grädde o kokos. ♥ Vaniljkräm. 2 dl mjölk 1-2 msk strösocker 2 msk majsstärkelse 2 st äggulor 3-5 krm vaniljpulver 1 vaniljstrång ♥ Vispa ihop alla ingredienserna utom vaniljpulvret,
Pensla bullarna med äggvita och doppa dom i kokos. Gör en grop i varje bulle och fyll med vaniljkräm. Häll den ljumma vätskan över jästen och rör om så
Låt stå i kylen och svälla över natten, man kan med fördel röra om någon gång. Blanda kokosmjölk, vaniljpulver och chiafrön direkt i en burk eller två portionsglas
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.