1. Kok pasta. 2. Skiva champinjonerna och rosta på hett stekjärn utan fett. Krydda med salt och peppar. När svampen börjar få färg, ta av den ifrån värmen, tillsätt en liten skvätt olivolja och ställ åt sidan
1. Skala schalottenlök och jordärtskockor. Skär i bitar. Fräs löken i smör på medelvärme. När löken har svettats ett tag utan att få färg, tillsätt jordärtskockorna
1. Kok pasta tills den är al dente. 2. Stek löken i smör tills den är genomskinlig. Tillsätt sedan peppar och lite av pastavattnet och låt allt koka samman
1. Hacka lök, paprika, selleri och vitlök. 2. Gör en roux på smält smör och mjöl. 3. Lägg i lök, paprika och selleri och tillaga på medium värme tills grönsakerna är mjuka
Jag har fått lite önskemål om att lägga ut "steg för steg" bilder på mina recept, inte bara en färdig bild på maten så det tänkte jag testa lite framöver så får vi se om ni gillar det
Mjölkfri Glutenfri Påsktårta. En lite syrlig tårta med väl avvägda smakar som går fint samman. Vi pyntar med italiensk maräng och gelé, men det går ju bra med en mjölkfri vispgrädde och färska bär också, eller annan pynt man gillar
De klassiska kryddorna till lammstek är ju rosmarin och vitlök och det använde jag till den här lammsteken men jag valde även att fylla den med pesto vilket gav en väldigt god kryddning
Finaste Charlotta och hennes C. slog till med en stor bröllopsfest i lördags. Med 100 inbjudna gäster behövde de hjälp med alla tårtor som skulle bakas
. Skorpor är något av det bästa jag vet. Jag vet inte hur många gånger min mamma har berättat hur jag som tvååring tittade bestämt på henne och sa "jag vill ha skrapor och bjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.