Bröllopsyra och min första vegansk bröllopstårta
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl Manitoba Cream
  • ½ tsk flingsalt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2,5 dl färska jordgubbar, delade i mindre bitar
  • 1,25 dl havre- eller nötmjölk
  • 2,5 dl osötat äppelmos
  • 3 msk rapsolja
  • 0,75 dl agavesirap eller lönnsirap
  • 1 msk chiafrön
  • 2 dl naturella cashewnötter, blötlagda i minst 4h
  • 0,5 dl vatten
  • ½ väl moget päron
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 msk agavesirap eller 3 Medjooldadlar (kan uteslutas)
  • 1,5 dl bär, ex. blåbär och hallon, färska eller frysta
  • 0,5 dl muscavadosocker
  • ½ lime
  • 1 tsk limejuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.