smeten i den förberedda formen. Bake for 35-40 minutes, or. Pour the cream over the chocolate and let it stand for 1. Klä en 22 cm rund kakform med bakplåtspapper och spraya formen
Allow boiling for 1 minute. Refrigerate for 3-4 hours or until firm. 1 cup Granulated sugar for coating. Spray an 8×8 baking dish with cooking spray and place in the refrigerator
Make Valentines day the day you want it to be. Annat du kan pyssla ihop i köket är GELÉHJÄRTAN med JORDGUBBSSMAK, HJÄRTFORMADE Alla HJärtans Dag-klubbor, du kan hitta en HÖG med romantiska TIPS på ICKE KOMERSIELLA ALLA HJÄRTANSDAGTIPS HÄR, eller kanske bara en DEKADENT CUPCAKE med MARÄNGSMÖRKRÄM med CHOKLADSMAK
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Dessa "bakelser" är gjutna i små silikonformar med vit och röd Candy Melts som jag marmorerat. Candy Melts stelnar fort och är lätta att ta ut ur formarna
Hur har ni det där ute i snöiga Sverige. Här är det bara fin fint. och mer snö ska det ju komma. Så än blir det inte vår, även fast jag börjar längta rätt så rejält nu
Om inte glassmaskin används så häll smeten i en plastform och in i frysen. Kör i glassmaskin 45-50 minuter och häll därefter ner glassmeten i en plastform och ställ in i frysen, ska frysa minst 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.