Det är mycket helgdagar så här på våren och då måste man ju äta lite extra gott och till valborgsmässoafton bestämde vi oss för en gammal klassiker till förrätt, ansjovisfräs
Snacks4 pers100 gram svarta urkärnade oliver. Häll av oliverna och lägg på en plåt med smörpapper, torka sedan i ugn på 80 grader över natten tills dom är torra
Vilken mysig Valborg vi hade trots regn o rusk. Efter Powerstepen åkte jag hem o piffade lite, vi hade bestämt att vi skulle ses lite tidigare för att det inte skulle bli så sent som det lätt kan bli när tiden rinner iväg när man har trevligt, eftersom vi skulle på Lisas 40-års fest på matstudion dagen efter
Valborgsmässoafton & mys med god middag hemma i Spånga med underbara maken. En fräsch vårmeny med insperation från Leif Mannerström, tack Leif för en underbart god sås
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Igår åt vi en riktigt god valborgsmiddag (kommer mer om den inom kort). Bland annat bjöd vi på den här goda sparrisrätten, som bestod av nyskördad och smörstekt sparris, parmaskinka, torrostade pinjenötter och riven parmesanost
Valborgsmiddag med marinerade lövbiffsspett. Warning. count(). Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/90/144790/matikvadrat
Valborgsmiddag. Ok, bara för ett par veckor sedan hade jag en konversation på Twitter om pumpa och hur det inte alls är min grej, att konsistensen är trådig och allmänt läskig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.