Och se'n äta till - ja, vaddå. Nu är vi på landet igen. Ledig fredag - inte dumt. Under min morgonvandring såg jag att svågern har kvar massor av gröna tomater
Vaddå EN morot. Höst. Riktigt höstruskigt är det idag. Det är liksom blött i hela luften. Och vad passar väl då bättre än att äta något riktigt höstigt som älgstek
Vaddå "för sött". Foto. Ninna Lindblad. Man kan tävla i allt. Man kan tävla i att hitta på godaste kakan. Det gillar jag, för jag vill ju gärna hitta nya goda recept på godsaker
Men vaddå, detta är ju ett rött vinbär. Middag i fredags blev det (en fin sådan dessutom. ) men resten av helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss
" Vaddå IBLAND. "Nä, det glutenfria brödet är slut, vi har inte haft något på flera dagar, men vi har moccabakelser och macroner" Vaddå SLUT, när man ser att det börjar ta slut är det väl dags att ta hem mer
De hade dock inte ekologisk zucchini (vaddå, får man inte allt året runt nuförtiden. Experimentlusten slog in här förra veckan när jag bläddrade i fruns LCHF på mitt sätt av Ulrika Davidsson
- Som vaddå. Innan jul anmälde jag mig till Sebástien Boudet konditorkurs i Stockholm. Där ska jag och de andra deltagarna få testa att baka klassiska franska desserter så som eclair och mille fuilles
Vaddå. Loggan för min alldeles egensnickrade app till mobilen. Klicka på bilden så får ni veta merGanska nyligen köpte jag med riktigt stora och nästan helt släta jordärtskockor
Men vaddå. Döttrarna tycker ibland att jag "smörar" lite väl mycket för mina svärsöner. Är man nu så lyckligt lottad som jag, som har fått så härliga och go´a svärsöner, så vill man ju att de ska ha det bästa
" "Va, vaddå. Här har ni en omgång med rikigt chokladiga kakor. Jag fastnade för strukturen på Leilas snöiga kakor och passade därför på att göra en plåt själv, men hoppade över kardemumman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.