Men nu är det alltså äppelkaka igen som gäller, och den här gången en LCHF-variant - om man vill. Hör av er så att ni kan få era vinster, jag vet ju inte vilka ni är bakom era signaturer
Och jag kan hålla med om det. Men faktum kvarstår, en tårta blir bara perfekt om den spacklas rak och slät och allra bäst är det om man använder smörkräm till detta
Anledningen med detta inlägg är att det har diskuterats i Facebookgrupp ”ครัวไทยไกลบ้าน” dvs ”Thaikök utomlands” där vi thai runtom i världen delar med oss av våra matbilder och annat i just ämnet ”mat”
Här serverar vi den på en LCHF-smörgåssom är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu. Här kommer Morbergs recept eftersom jag själv sällan måttar i köket
Om flera av dem kan Du nu i helgen läsa i Expressens nya LCHF-bilaga. Nu har jag kommit på att den blir ju bara ännu godare, om man lagar den med olika sorters grönsaker
Det blir inte lika gott med hembakat surdegsbröd som i butikerna – Skitsnack. Du måste ha en baksten för att uppnå bra resultat – Även om jag föredrar att baka med en baksten så är det inget måste
Om du har en hel lax så kan du fylla den med purjoröran men jag brukar alltid göra mycket röra med extra purjo och dill så det får inte plats och då får den ligga bredvid eller under laxen
Skippa majs, thai sweet chili och ris om du kör LCHF. Det var ett tag sedan jag lagade kyckling och i veckan som gick var jag riktigt sugen på både kyckling och curry
Äppel är väl inte riktigt att betrakta somLCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Låt ugnsluckan vara lite öppen, enklast genom att sätta en trägaffel för luckan
Vi åt kakan som efterrätt i söndags när Algot lagade mat här hemma. Nu kanske det är han som får baka den även nästa gång, eftersom han gjorde det så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.