Köttet hackade jag i matberedaren för det kändes bara för jobbigt att dra fram köttkvarnen. Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut
Man får visserligen en massa sås över men den kan man kan använda till något annat. Blir kanske inte somdetvar tänkt från början, men godare än att äta bränt kött
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Smält chokladen o bred över dina kakor, strö rikligt med valfritt strössel på. Åh, glad jag blir när jag hittar ett recept som faktiskt håller vaddetlovar
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Chutneyn ska alltså varasom godast efter ca en månad. Även till söndagssteken kan den passa, istället för äppelmoset, eller till pannbiffarna, eller varför inte till ostbrickan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.