Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen. Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel
Jag har ändå fortsatt tävla för att jag tycker detär så roligt men ju mer och mer jag lärtmig om hur kroppen funkar började jag inse att något inte stämde med min ämnesomsättning
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
”Ta vad du vill ha och ät hur mycket du vill” är min stadiga replik. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Lukten i kombination medutseendetär inte en allt för mysig mix. Men i och med att jag gillar mandlar och salt så tänkte jag "varför inte testa att göra eget mandelsmör till mina cookie dough bollar"
Känn efter med sticka. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.